Tiimi

Tiimi

Aleksej Fedotov

Aleksej on Muutosvoima-valmennusohjelman valmentaja ja yksi perustajista. Hänen vastuullaan on valmennusohjelman tiimin inspiroiminen, kokonaisprosessin hallinnointi sekä Muutosvoiman viestintä- ja mediasuhteet. Aleksej on aktivisti ja rohkea visionääri. Hän on pidetty puhuja ja kommentaattori. Aleksejn unelmana on edistää sosiaalisesti oikeudenmukaisempaa Suomea ja levittää Muutosvoima-konseptia globaalisti.

aleksej.fedotov@filosofianakatemia.fi / +358 40 961 8847
Aleksej LinkedInissä
Aleksej TwitterissäJoonas Pesonen

Joonas on Muutosvoima-valmennusohjelman valmentaja ja toinen perustajista. Hänen vastuullaan on mm. valmennusohjelman nuorten sparraaminen sekä yhteistyökumppanuuksien ja kylähullujen koordinointi. Joonas on karismaattinen esiintyjä ja energinen persoona, joka saa läsnäolollaan vaikeatkin asiat tuntumaan mahdollisilta. Joonaksen tavoitteena on auttaa nuoria ylittämään itsensä mahdollistamalla ympäristö, jossa he voivat löytää oman tapansa muuttaa maailmaa.

joonas.pesonen@filosofianakatemia.fi / +358 44 280 6801
Joonas LinkedInissä
Joonas Twitterissä
Upeaa Työtä -blogi


 


Maria Rytkönen

Maria on aina muutoksen tekemisestä kiinnostunut koulutuspolitiikan tutkija. Luonteeltaan Maria on filosofi ja ikuinen optimisti. Hän lähestyy asioita laajasta näkökulmasta, mutta pyrkii aina saamaan aikaan konkreettisia tekoja. Maria onkin vastuussa valmennusohjelman sisällön tietopohjaisuudesta, hankkeesta tehtävästä tutkimuksesta sekä Muutosvoima -kirjan tuottamisesta. Haaveena Marialla on eriarvoisuuden poistaminen ja ihmisten vaikutusmahdollisuuksien parantaminen.

maria.rytkonen@muutosvoima.fi / +358405298113
Maria LinkedInissä
Maria Twitterissä


 

Anni Lonka

Anni on avoin ja positiivinen tuleva opettaja, jolle ihmisten, erityisesti lasten ja nuorten, kanssa työskentely on ”se juttu”. Muutosvoimassa Anni toimii Turun nuorten valmentajana. Anni toivoo, että Muutosvoiman avulla nuoret oppivat tekemään unelmistaan konkreettisia tavoitteita, joita kohti mennään määrätietoisesti yhdessä tehden ja hyvällä meiningillä.

anrolo@utu.fi / +358400721086

 


 

Mikko Niskala

Mikko on Muutosvoiman pohjoisimman ryhmän, eli Oulun ryhmän valmentaja. Ihmisenä Mikko on helposti heittäytyvä sosiaalinen tsemppari, jolta ei varmasti lopu juttu kesken. Mikko opiskelee neljättä vuotta mediatuottajaksi Oulun Ammattikorkeakoulussa ja unelmoi elokuva-alalla työskentelystä. Muutosvoiman kautta Mikko haluaa luoda nuorille rohkeutta ryhtyä seuraamaan omia intohimoja ja ryhtyä tekemään juuri sitä mistä itse pitää eniten.

niskalanmikko@gmail.com +358 400461236
Mikko LinkedInissä


 

Virva Rantanen

Virva on energinen ja ihmisläheinen maailmaa reissannut opeopiskelija. Virvan toimenkuvana on toimia tukena ja kannustajana niin muutosvalmentajille kuin muutosvoimalaisille. Hän toimii myös muutosvalmentajana Helsingin nuorille. Virva haluaa Muutosvoiman tavoittavan mahdollisimman monta nuorta ja antavan jokaiselle mahdollisuuden lähteä rohkeasti tavoittelemaan hulluimpiakin unelmiaan. Virvan mielestä Muutosvoima tekee sen, mikä suomalaiselta koululaitokselta jää tässä vaiheessa vielä puuttumaan.

virva.rantanen@muutosvoima.fi / +358405424873


 

Elise Rehula

Elise on super positiivari ja ikuinen optimisti. Hän vastaa Annin kanssa Muutosvoiman lähitapaamisiin, ideakiihdyttämöihin ja kesäprojekteihin tarvittavien työkalujen suunnittelusta ja fasilitoinnista. Elisellä on vahva usko siihen, että maailma paranee ripauksella hullua luovuutta ja aimo annoksella tahdonvoimaa. Elisen tavoitteena on saada nuoret oivaltamaan empatian ja luovan ongelmanratkaisun mahdollisuuksia.

elise.rehula@muutosvoima.fi / +385407582119
Elise Linkedinissä


 

Anni Valkola

Anni on Muutosvoiman yksi prosessivelhoista. Hän vastaa Elisen kanssa Muutosvoiman lähitapaamisiin, ideakiihdyttämöihin ja kesäprojekteihin tarvittavien työkalujen suunnittelusta. Anni on luova persoona, joka suhtautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen tyynen rauhallisesti unohtamatta pilkettä silmäkulmasta. Annin haavena on, että Muutosvoiman avulla Suomesta tulisi avoimempi ja yhteisöllisempi.

anni.valkola@muutosvoima.fi
Anni Linkedinissä